torsdag 21. april 2011

En fantastisk dag!

Etter Minis sprell på morgenkvisten (hærverk med dopapir + veltet tulipanvase på stuebordet), var det ut i det nydelige vårværet. Tobias fikk en YAMAHA motorsykkel i fjor som han er veldig stolt av, og vi syntes det var passende med årets første kjøretur i dag. Det var på med støvler, hansker, ryggskinn og hjelm, og da var vi klare! Det var like gøy som han husket fra i fjor, og jammen har han blitt ganske flink til å kjøre også! Lillebror så på med STORE øyne, og det blir gøy om et par år når han også kan prøve seg. 

Resten av dagen koste vi oss på lekeplassen. Vi fikk selskap av "tante" Line (guttas fadder og mammas gode venninne) og hennes ekte tantebarn på to og fire år, som var helt supre lekekamerater for Tobias. Mat, saft, kake og kaffe ble inntatt i solen, og vi gadd ikke gå inn før over fem. Sen middag i dag! Jeg gidder verken å bry meg om faste middagstider, husvask, klesvask, rydding eller andre kjedelige innendørsaktiviteter når været er som i dag. I dette landet er det altfor få godværsdager, så vi får nyte til fulle de vi får!

Lillebror sovnet av utmattelse oppå dyna,  feil vei i senga, mens Tobias fikk kose seg litt lenger enn vanlig med Istid 3 på DVD.

La oss håpe at resten av påskedagene blir som denne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar