fredag 29. april 2011

Du salige kveld.....

Etter en lang dag i solen merkes det at ungene er LITT slitne, for å si det sånn....Minstemann rakk å falle på hodet ned i den mildt sagt havarerte "Sorte Dame", skrape opp halve ansiktet sitt på vrakrestene (stakkars liten), skrike og hyle sammenhengede i 10-15 minutter (det virker veeeeeldig lenge!) fordi kveldsmaten ikke kom raskt nok på bordet, før han sovnet fem sekunder etter at grøten var slukt og melkeflaska helt innpå, etter et MEGET kort, OBLIGATORISK protesthyl - PHUUU! One down!

For dere som har unger som sitter foran BarneTV med kveldsmat og vannkjemmet hår: NYT DET! Her er det IKKE sånn! Noen ganger lurer jeg på hva Junior har fått i seg! Han kan bli en monster-unge med uttømmelig energi sånn litt sent på kvelden, akkurat da mamma er litt sliten og tålmodigheten på det laveste - FRYKTELIG DÅRLIG KOMBINASJON! Jeg slutter aldri å forundre meg over alt det Tobias synes er spennende å klå på mens kveldsstellet pågår. Det er som om han oppdager noe nytt på badebenken HVER KVELD!!! Og det er virkelig et mirakel hvis han står stille lenge nok til at jeg får pusset de bakerste jekslene. Begrepet "mark i rompa" og "maur i buksa" har virkelig fått en klarere mening de siste fire årene!

Alle sofaputene, pleddene og kosedyrene til mini er nå en HULE i sofahjørnet (Tobias...), fire KASSER  med leker er spredd utover en 15 kvm stor stue (Tobias...), potteplanten på stuebordet er veltet ned på gulvet IGJEN (Mini....), to stk bilder er revet ned fra veggen over sofaen (Mini....) og en avis er revet i fillebiter utover gulvet (Mini....)... Den delen av sofaen som ikke er hule er full av smuler etter kveldsmaten (Tobias..), og restene av Minis kveldsmat står nå inntørket og motbydelig på kjøkkenbordet. Skal jammen bli deilig å sette seg ned og nyte fredagskvelden foran TVen med bena høyt hevet - YEAH, RIGHT!

Så alle dere som har mØnster - ikke mOnster- kids, som høflige forlot stua i pertentelig stand : NYT DET! God fredagskveld til alle dere andre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar