torsdag 9. juni 2011

Ettårsdag med barselgruppa!



I dag har vi feiret alle småtrollene i barselgruppa med en felles ettårsdag! Det var en hyggelig markering, og alle møtte opp! Det er veldig gøy å se hvordan de små babyene har vokst seg til små mennesker med ulike og tydelige personligheter. De små lekte litt før det var kakespising. Vi er så heldige å ha en superbaker med sans for dekor i gruppa, og hun hadde laget en egen kremfylt sjokoladekake med marsipanlokk dekorert med individuelle navn på til HVERT barn!!!! SINNSYKT flott! Alle barna satt på langbord og fikk spise sin egen kake med hendene...... noen pirket litt, andre massakrerte kaka!



Etter kakespisinga var det gaveutdeling! Vi hadde på forhånd trukket hvem som skulle gi gave til hvem, og alle barna fikk derfor én gave hver - veldig koselig! Utrolig mange fine gaver som falt i smak hos de små!












Ganske mett nå......
TAKK FOR EN FIN MARKERING, ALLE SAMMEN!

3 kommentarer:

  1. Synnøve Elisabeth09 juni, 2011

    Ja dette var virkelig stas! Så utrolig kjekt at alle kunne være med i dag, en flott markering av ettårs dagene til de superfine barna våres:)igjen, takk for i dag! Og takk for flott kake og gave:)

    SvarSlett
  2. Grattis med 1 åringen, ser ut som en super dag:):)

    Moro at du liker bloggen min, selvom vi har ulik stil.. jeg liker mange blogger jeg som ikke har landstilen:):)

    Klem Lise

    SvarSlett
  3. Takk for ei utrolig kosli feiring. kommer til å savne dinne herlige barselgruppa. Har vært ett kjempe kosli år sammens me dokke alle!! :) har vært dårlig på å kommentere her Janne, men e lese bloggen din hver dag :) tusen takk for rosende ord anngående kakene :D

    SvarSlett