søndag 22. april 2012

Hurra for Tobias 5 år!

Når barn fyller år feires de gjerne ikke bare én dag, men gjerne to eller tre. Tobias fylte fem år på tirsdag, og her har vi har hatt feiring i en uke i strekk. Først var det crazy-banana-guttebursdag her forrige helg, masse vasking, baking, stæsjing i forkant (og MYE vasking i etterkant), så var det på´n igjen mandag kveld, for da var det feiring på selveste dagen, dagen etter. Nye 25 muffins med MENGDER pynt skulle på plass til barnehagen.
Etter det kunne mor slappe av i noen dager, helt til i går og forberedelsene til familiebursdagen i dag. Huset skulle vaskes, mat skulle lages (lei pølser nå, derfor litt mer avansert), og kaker skulle bakes.

Junior er veldig fornøyd med uka, og tilhørende fester og masse gaver! Han har jammen fått masse fint også! Ny, flott sykkel, Manchester United draktsett, mange Hero Factory-figurer, og ellers masse annet flott. Nå er det halvannen måned til nestemann, og jeg kjenner at jeg er glad han fortsatt er litt for liten til å barnebursdag og at to fester holder i massevis!









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar