tirsdag 21. februar 2012

Vinterferie!

Endelig er det vinterferie! Bloggen har vært nedprioritert lenge nå, og folk lurer på hva som SKJER! Da er det greit å ha vinterferie til å ta tak i alt som burde vært gjort i en travel hverdag, som blogging, vasking, RETTING og annet snacks en stakkars ungdomsskolelærer må fordrive tiden med. Derfor ble det nynorsk og kroppsøvingsteori som ble vinneren første fridag. Det skal sies at det var en stor lettelse å være ferdig med den bunken!

Ellers var det feiring av fastelaven i helgen, med boller og krem og alt som hører til. En tur på skøyter ble det også tid til i knallfint vintervær! Man fikk jo nesten påskefølelse i det nydelige været! Tobias og jeg raste rundt på Skeidbanen i solen, og ferdighetene (til både liten og stor) ble bedre for hver runde vi tok.



I dag har barnehagen vært på besøk hos oss, noe Tobias har gledet seg stort til helt siden vi flyttet inn i nyhuset. Han hadde med seg hele avdelingen, 14 barn og tre voksne, og de lekte, spiste pølser og koste seg. Det var virkelig hyggelig å ha alle her! Jeg hadde forventet bråk, rot, hyling og skriking, men NEI; det var BEHAGELIG! Tro det eller ei, men det er faktisk mye mer hektisk her en vanlig ettermiddag med to egne barn og en kompis på besøk! All ære til de voksne som har total kontroll og som utstråler ro og trygghet som smitter over på ungene. Det er iallefall ikke tvil om at barnehagen vår er med på å oppdra ungene våre på en god måte!

Dette har virkelig vært en god start på vinterferien, jeg gleder meg til resten! I morgen blir det besøk hos Mette i Drammen! Det blir koselig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar